Librărescu.ro

Navighează printre pagini, descoperă comori

Librărescu.ro - v1.44

Librărescu.ro – versiunea 1.44.1

A trecut încă o săptămână despre care am putea spune că a fost una productivă. Încercăm să ne facem un obicei din a lansa câte o versiune în fiecare săptămână. Așa că … 

Doamnelor, domnișoarelor și domnilor, vă prezentăm versiunea 1.44.1.

Ne-am concentrat pe trei direcții: mai multe oferte pe site, mai mult conținut pe blog și SEO. Mai jos câteva detalii.

Am finalizat integrarea cu trei noi partneri

Odată cu integrarea celor trei, un număr de 14 librării își prezintă acum ofertele în paginile noastre. 

Tot în această săptămână am încheiat discuțiile pentru integrarea altor două librării iar cu alte trei discuțiile continuă pentru a stabili detalii. Asta înseamnă că, în curând, numărul librăriilor prezente pe site va ajunge la 25.

 • Nemira.ro – cele 1.700 de titluri prezente în oferta lor pot fi găsite acum în paginile noastre.

Nemira are ca prioritate să aducă cititorilor povești puternice si idei provocatoare. Libertatea de gândire, diversitatea, egalitatea și empatia sunt aliații noștri cei mai de preț pentru un viitor mai bun. Nemira și plăcerea lecturii este o poveste despre pasiunea pentru cărți care se scrie de 31 de ani: milioane de cărți în bibliotecile românilor, peste 1500 de autori români și străini publicați și o comunitate minunată de cititori.

 • Librex.ro – tot aproximativ 1.700 de titluri au și ei în oferta; și pe acestea de acum le găsiți pe Librărescu.ro

LIBREX o librărie online 100% românească, cu mii de cărți disponibile și livrare pe teritoriul României.

Librex Publishing este editura in-house, ce publică titluri din toate categoriile: dezvoltare personală, dezvoltare spirituală, ficțiune, fantasy, cărți de dragoste, istorie, ezoterism, cărți de copii.

 • Okian.ro – peste 680.000 de titluri în limba engleză

Povestea Okian începe o dată cu experiența de peste 15 ani în comerțul cu carte străină a firmei SC Prems Librexim. Specializată în distribuția de carte în limba engleză, Prems Librexim este reprezentant în România al editurii Longman, parte din Pearson Education, cel mai mare grup editorial educațional din lume.

Lansat la 1 octombrie 2007, www.okian.ro a fost gândit ca un instrument simplu prin care clienții Okian pot accesa una dintre cele mai vaste resurse de cunoaștere de pe glob: publicațiile în limba engleză.

9 articole noi pe blog

Printre subiecte:

Știați că ISBN-ul este CNP-ul cărților – articol cu care inaugurăm o nouă categorie pe blog: „Știați că…?„. În această categorie Alina ne promite că ne va povesti curiozități din lumea cărților;

Mitologia greacă într-o perspectivă contemporană – o colecție de titluri despre un subiect nemuritor: mitologia greacă;

„Minerva se dezlănțuie” de Rodica Ojog-Brașoveanu – o carte ce îmbină ingeniozitatea, umorul și suspansul,scrisă de cea supranumităAgatha Christie a României;

„Splendida cetate a celor o mie de sori” de Khaled Hosseini – o saga emoționantă a feminității și rezilienței în Afganistanul modern;

„O vară cu Isidor” de Veronica D. Niculescu – o aventură captivantă și emoționantă, care te poartă prin labirinturile maturizării, prieteniei și descoperirii de sine;

“Minunea” de R.J. Palacio – o carte inspirațională șiemoționantă în care sunt explorate temele acceptării, compasiunii și a rezilienței umane.

Diverse actualizări ale site-ului legate de on-page SEO

Ca în multe domenii, degeaba oferi un serviciu de calitate dacă lumea nu știe despre acest serviciu.

Pe noi, majoritatea oamenilor ne găsesc căutând cărți pe Google. Iar pentru ca Google (și alte motoare de căutare) să înțeleagă despre ce e vorba pe site și care este valoarea pe care o aducem vizitatorilor, trebuie să îi lăsăm indicii.

O metodă prin care putem îl putem ajuta pe Google să înțeleagă arhitectura site-ului sunt breadcrumbs. Adică o serie de link-uri, inclusă pe toate paginile site-ului  prin care se poate naviga de pe paginile de produs, prin paginile categoriilor spre prima pagină a site-ului.

Ce urmează

Pe termen scurt, cel mai important subiect este finalizarea integrărilor cu librăriile. În același timp vom continua să adăugăm articole pe blog, mai avem câteva idei pe care o să vi le prezentăm.

Iar pe termen mediu vrem să lansăm un serviciu prin care și alte site-uri să poată folosi informațiile adunate de Vaia pentru a prezenta cititorilor lor ofertele librăriilor online. Acum suntem în faza de studiu a soluției tehnice.

Am primit și o sugestie: să creem un newsletter la care să se aboneze cei care vor să rămână la curent cu activitățile noastre. Ar fi oare persoane interesate?

2 răspunsuri

 1. Salut. Despre CURAJ se vorbește din ce în ce mai mult și este de apreciat deschiderea pe care o au cei ce își împărtășesc experientele in acest sens. Următorul pas este discuția despre curajul de a fi VULNERABIL…
  îndrăznește sa fii tu insuti și sa-ti acorzi un moment de respiro pentru tine….citește Brene Brown – Curajul de a fi vulnerabil. Felicitari fam Librarescu pentru curaj și implicare 🌈 Mult succes in continuare https://librarescu.ro/

 2. Am citit “Nemira” și mintea mea a început să proiecteze lupte infernale pe “ Monte Cassino”, să deruleze coțcǎriile lui Porta, Micuțu și compania lor în “Drum sângeros către moarte”… Grozav!!!
  Cu fiecare interacțiune, cu fiecare cuvânt declanșator sunt mai aproape de a reciti seria.
  Succes Librarescu.ro !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Favorite
Cele mai populare