Librărescu.ro

Navighează printre pagini, descoperă comori

Librarescu.ro v1.43

Librărescu.ro – versiunea 1.43.1

Blogul nostru există de ceva timp, dar am vrut să ne asigurăm că nu avem probleme (măcar nu majore) de funcționare și de performanță înainte de a-l face public. Am folosit timpul și pentru a scrie câteva articole pentru a ne asigura că prima impresie va fi una bună. Iar având în vedere că integrarea Librărescu.ro cu blogul reprezintă și cea mai importantă actualizare din versiunea 1.43, cred că acum este cel mai bun moment.

Am început blogul cu trei categorii de articole:

În această secțiune vom publica prezentări de cărți. Vom aborda teme foarte variate, de la cărți pentru copii, la titluri din categoria Yound Adult (specialitatea Anei), la beletristică,  sănătate și cărți de dezvoltare pesonală.

Aici vor fi publicate articole care vor include colecții de cărți care au o tematică comună, opera unor scriitori sau pur și simplu, ce alte cărți să citești pornind de la o carte care ți-a ajuns la suflet.  Am început cu un articol despre cărți a căror acțiune se petrece în timpul holocaustului, un subiect sensibil, dar despre care suntem datori să învățăm și să nu uităm.

Această secțiune va cuprinde informații despre noi, despre Librărescu. Vă vom povesti despre planurile noastre, despre încercări, eșecuri și succese. (sau succesuri? 😢)

Am lucrat cu toții ca să aducem blog-ul până aici. Ana și Vaia au scris articolele, Ioana și Alina s-au ocupat de editarea lor, iar eu le-am oferit suport tehnic și m-am asigurat că au ce le trebuie.

Revenind la site, odată cu această integrare am actualizat și design-ul, logo-ul și paleta de culori folosită. Zicem noi că acest design, mai viu colorat, este mai prietenos și mai ușor de folosit.

Pe lângă asta, am mai implementat câteva optimizări pentru căutarea de produse. Funcționalitatea asta nu este încă așa cum ne-o dorim, dar este cel mai bun compromis între costuri, performanță și funcționalitate pe care l-am găsit. Am studiat și alte câteva opțiuni mai avansate, dar costurile pe care le-ar presupune sunt prea mari pentru noi în acest moment.

Planul este să lansăm următoarea versiune la sfârșitul săptămânii viitoare, iar această nouă versiune va include integrarea cu alți parteneri, deci mai multe oferte disponibile.

Să ne auzim cu bine,
Spor și voie bună!

2 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Favorite
Cele mai populare